0740.148.528 - Dr.Olivia Pomana
0742.467.972 - Dr.Tudor Pomana

Stomatologie Pediatrica

Clinica noastra va ofera tratamente speciale pentru copii, grija pentru sanatatea dentara a copiilor fiind o prioritate a clinicii nostre.

Copiii intre 6-12 ani prezinta o dentitie mixta (dinti de lapte si dinti permanenti), perioada in care se pot dezvolta foarte multe carii dentare; in plus la aceasta virsta copiii nu fac de cele mai multe ori un periaj corect, in conditiile in care consumul de dulciuri si sucuri indulcite este destul de mare. Dintii copiilor au o camera pulpara foarte mare, deci nervul este foarte aproape de suprafata dintelui, motiv pentru care o carie aparent mica poate evolua foarte repede, ducind la pierderea nervului.

Tocmai de aceea este important sa aduceti copiii la control stomatologic, chiar daca nu observati diverse coloratii pe dinti sau nu sunt semne de durere dentara.

Dintii temporari (de lapte) nu trebuiesc neglijati, chiar daca se vor schimba ei trebuie tratati.

Copiii pot beneficia in clinica nostra de sigilari ale santurilor si fosetelor dintilor temporari si permanenti. In acest fel dintisorii lor sunt mult mai bine protejati.

 

Obturatiile care se aplica pe dintisorii copiilor sunt realizate din materiale de calitate special adaptate lor.

 

 

La clinica noastra copiii beneficiaza de o atentie deosebita. Va asteptam impreuna cu micutii dvs intr-un mediu cald si prietenos, in care halatul alb este inlocuit de cel cu Alba ca Zapada, neprietenoasele seringi devin niste crocodili simpatici, iar Zana Maseluta aduce negresit un sticker norocos.

 

Consultatia initiala de stomatologie pediatrica si cea de ortodontie sunt gratuite. Va asteptam cu drag!