Bracket-urile transparente sunt aparatele ortodontice fixe care se adreseaza celor ce isi doreșc un zâmbet frumos, dar în același timp un aparat cât mai invizibil.

Avantajul acestor bracket-uri este că odată aplicate pe suprafața dintelui devin invizibile.

Un astfel de aparat este o soluție estetică ideală pentru asigurarea unei sănătăți orale optime, fiind totodată garanția unui zâmbet ideal.

În condițiile unei igiene optime, aparatul nu produce modificări la nivelul smalțului, care rămâne intact, la fel ca la debutul tratamentului.

Arcul de activare (sarma principala care uneste bracketii) este de asemenea estetic, vopsit in alb.

Un zambet frumos ne ofera încredere. Iar increderea este un atu puternic transmis celor din jur.

Fiecare bracket de Safir  este o bijuterie din material natural, al doilea mineral ca duritate dupa diamant.

Fiecare cristal este slefuit cu grija pentru a da nastere unui bracket incredibil de transparent si extrem de rezistent. Odata aplicat, safirul este aproape invizibil pe dinti.

Beneficiile pacientului

Confort la atingere

Bracket-ul de safir Radiance este delicat la atingere, facandu-l sigur si confortabil pentru pacient.

Invizibil

Pacientii preocupati de aspectul lor pot acum sa stea linistiti pentru ca bracketii lor sunt aproape invizibili, dandu-le încredere la locul de munca si în viata sociala. Aspectul  transparent al brackets-ilor de safir ramane constant. Structura monocristalina a bracketilor de safir si suprafata puternic slefuita serveste ca bariera pentru indezirabilele pete.

Pentru ca smaltul dintilor variaza în nuante, transparenta si culoare, aparatele ceramice opace clasice se poatesa nu se potriveasca armonios cu dintii dumneavoastra.  Bracketii de safir sunt transparenti precum cristalul si practic se confunda cu suprafata dintilor. Oferindu-va aspectul unei bijuterii translucide în timp ce asigura cel mai înalt nivel de calitate ceruta de ortodont, safirul este o alegere frumoasa si sigura pentru tratamentul ortodontic.

Investeste în zambetul tau si vei iubi sa zambesti!

Stabiliti o programare la Clinica DentaCare Cluj

 Pentru mai multe detalii despretratamentele ortodonticesi care este  solutia potrivita pentru dvs.,sunati-ne la 0740 148 528 sau trimiteti-ne acum un email la office.dentacare@yahoo.com