Orice dinte pierdut sau distrus trebuie restaurant in asa fel incit sa fie cit mai aproape de forma lui initiala.

Tratamentele protetice presupun inlocuirea dintilor absenti, dar si restaurarea prin coroane dentare a celor extrem de distrusi de carii.

Lipsa unor astfel de tratamente afecteaza masticatia, ceea ce va determina pe termen lung starea generala de sanatate. In plus aminarea unor astfel de tratamente va duce la implicarea mai multor dinti in restaurarea finala, deoarece dintii vecini unui spatiu pe arcada dentara isi modifica pozitia in timp (migreaza).

In clinica noastra veti intilni cele mai variate si moderne lucrari protetice (coroane ceramice, punti, proteze scheletate, etc.), materialele folosite fiind de cea mai buna calitate.

Scopul acestui tratament este de a restaura estetic dintii, dar si acela de a restaura masticatia si uneori fonatia pacientului, care uneori sunt pierdute prin lipsa unor dinti.

Pentru o calitate estetica exceptionala executam si coroane ceramice pe suport de zirconiu sau coroane integral ceramice. In felul acesta nu veti avea probleme in timp cu modificarea culorii gingiei, ceea ce se intimpla uneori la coroanele metalo-ceramice; in plus dintii vor avea transluciditatea dintilor naturali.